Door de vorst ging een oefenwedstrijd tegen hen tot twee keer toe niet door, maar nu zou het er dan toch eindelijk van komen. Vol zelfvertrouwen stapten de mannen bij de Watertoren in. Er was in de afgelopen oefenperiode immers gewonnen van Heerenveen F1, Olde Veste F1, Ruinen E3 en MSC F2. Het kostte Arjan Bosschaart dan ook wel wat moeite om de mannen er van te overtuigen dat Flevo Boys F1 een hele sterke tegenstander zou zijn. En als de waarschuwing van de trainer niet voldoende was, dan was er altijd nog de tegenstander zelf. Flevo Boys ging furieus van start en drukte onze mannen flink in de verdediging. Het leek er de eerste minuten van de wedstrijd op dat de Rood-Witten sterker waren dan MSC F1. Een snoeiharde pegel op de lat onderstreepte dit.
Toch was het MSC F1 dat als eerste scoorde. De eerste, snelle en prima uitgevoerde, tegenaanval was namelijk raak.  Nadat de bal in de verdediging werd veroverd, waren drie goede passes voldoende om de spits vrij voor de goal te zetten en die schoot direct raak. Dat zelfde gebeurde binnen tien minuten nog twee keer en in no-time stond er dus een 0-3 voorsprong op het fictieve scorebord. Drie kansen en drie doelpunten, een prima gemiddelde.  MSC F1 speelde modern voetbal, zo zouden de voetbalanalisten op TV zeggen. Eigenlijk speelde MSC F1 als Real Madrid of Manchester United, razendsnel in de omschakeling, strakke passes, veel snelheid en dodelijk voor de goal.
Van een eenvoudige wedstrijd was echter geen sprake. Achterin moest hard worden gewerkt tegen de goede voorwaartsen van Flevo Boys. Mads, Peter en Kai hadden het niet makkelijk. Ze moesten flink aan de bak en dat deden ze gelukkig vol overgave. Toch moesten middenvelders Jason en Julian meer dan eens te hulp schieten. Ook keeper Stue moest flink aan de bak. Bij balverlies werd hard gewerkt door het hele team en bij balbezit werd er goed gevoetbald. Jason en Julian brachten de spitsen Lucca, Jeen en Hidde regelmatig goed in stelling. In totaal leverde dat zes goals op. Drie voor Lucca, twee voor Jeen en één voor Hidde. Stue en zijn verdedigers zorgden er voor dat bij Flevo Boys de teller op vier bleef steken. Een 4-6 uitoverwinning om de voorjaarscompetitie mee te beginnen dus. Een prima resultaat, dat werd bereikt met goed voetbal en hard werken.
Grote klasse mannen!!!