Mede door de vele blessures stond er een gehavend MSC aan de aftrap. Waar MSC in de rust misschien op een 2-0 voorsprong had moeten staan stond het 0-0. Het was Alberdine Heuvelman die in de 81e minuut voor de bevrijdende treffer zorgde. De bezoekers hadden geen slotoffensief in huis en zo bleef het 1-0.
Het tweede vrouwenteam van MSC kwam eerder op de middag ook thuis in actie tegen VVAK, eerder dit seizoen werd er in de beker met 4-1 gewonnen door MSC. Dit keer verloren de vrouwen met 0-1, het enige doelpunt werd in de 85e minuut gemaakt.
Het derde vrouwen team speelde uit tegen SVBS’77 en keerde met een 1-4 winst huiswaarts, doelpunten kwamen van Willeke de Boer (2) en Nicole Rensen (1). Daarnaast scoorde de thuisploeg nog een keer in eigen doel. Volgende week speelt VR1 om 15:00 uur thuis tegen SC Klarenbeek. Ook VR2 speelt thuis en krijgt om 12:45 uur koploper Achilles 1894 uit Assen op bezoek. VR3 speelt weer een uit wedstrijd, ditmaal om 11:00 uur in en tegen Ens.