De zomervakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat ook de Ukkies van MSC weer het voetbalveld op gaan. Wie in Meppel gratis wil kennismaken met voetballen is vanaf woensdagmiddag weer welkom bij voetbalmeester Marius en zijn Ukkies.

Aan de Ukkietrainingen van MSC kunnen jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar gratis en zonder verdere verplichtingen deelnemen. Tijdens de trainingen op woensdagmiddag maken zij op een speelse wijze kennis met voetbal en leren zij baas over de bal te worden. En dat alles onder de bezielende leiding van Marius van Dijk die vanuit het onderwijs (Marius is al tientallen jaren leraar in het basisonderwijs) een aantal belangrijke zaken mee het veld opneemt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met niveauverschillen want geen enkel kind is gelijk. De speel/leervoetbalspelletjes worden dan ook op verschillende niveaus uitgezet.

De Ukkietrainingen vinden plaats op woensdagmiddag. Eerst is er om 15.00 uur een training op het veld van Blue Devils op sportpark Koedijkslanden, daarna verplaatst het Ukkiecircus zich naar sportpark Ezinge waar om 17.00 uur een tweede gratis training is.

Wie mee wil doen kan dus kiezen waar hij of zij dat wil doen. Aanmelden vooraf is niet nodig. Kom naar het veld en doe mee! Heb je vragen, stel die gerust via ukkievoetbal@mscmeppel.nl