Dat de uitslag dan niet hoger is uitgevallen mag een wonder genoemd worden.
Al vanaf minuut 1 werd er druk gezet op de defensie van de Friezen en dat resulteerde dat er na 10 minuten een doelpunt te noteren viel in het voordeel van de Meppelers, 1 – 0. Er werd nadrukkelijk jacht gemaakt op meerdere goals om zo het doelsaldo op te vijzelen. De 2 – 0 kwam van de voet van de rechtsback die trachtte de bal scherp voor te zetten maar tot ieders verbazing in de verre hoek verdween.  Coach Brian Winkels zag z’n ploeg met een 4 – 0 voorsprong naar de kleedkamers vertrekken voor 15 minuten rust.
De tweede helft was niet veel aantrekkelijker dan de eerste helft, al werden er hier  twee doelpunten gemaakt. Weliswaar kwam het mooiste doelpunt op naam van de centrale middenvelder. Deze schoot uit de twintigmeter lijn met een fantastische boogbal de bal in het net van de gasten uit Friesland. Omdat twee concurrenten punten hebben gemorst ( Bergum, verloren en ONS Sneek, gelijkspel) behoudt C1 aansluiting met de top en staan ze op een keurige derde plaats. Mochten de  andere concurrenten, waaronder Genemuiden en Alcides, ook punten gaan morsen dan kan het maar zo eens zijn dat ……………………
Donderdag 22 maart a.s. speelt MSC C1 om 19.00 uur een competitiewedstrijd in en tegen Staphorst. Hopelijk wordt dit wel een boeiende wedstrijd en dan weer  in het voordeel van MSC.