Na veel wikken en wegen, moest het op een zaterdag of een zondag, voor beide dagen is er iets te zeggen, werd het uit eindelijk zondag 24 augustus. Er waren vele ideeën, helaas zijn er enkelen niet doorgegaan. Jammer was dat er weinig animo was voor de info/sponsormarkt. Door tijdsgebrek en de bekerwedstrijd van MSC 1, was het lastig om de rondleiding voor ouders door te laten gaan.

Gelukkig is de actie “Knallen voor Ballen” wel doorgegaan. Doorzetter Wim van Keulen wist met assistentie van een aantal dames waaronder een aantal van MSC Vrouwen 1 en trainer Berend van Gelder, een prachtig resultaat te behalen met deze ludieke actie. Het exacte bedrag is nog niet bekend, maar het is zeker de moeite waard geweest, en voor herhaling vatbaar.

Na een goede voorbereiding met veel geledingen van onze club was het afgelopen zondag 24 augustus dan zover, het weer was goed, er was grote deelname van de jongste jeugd van ukkies tot en met de D junioren bij de clinics onder leiding van prima trainers, er zijn veel teams compleet op de foto gegaan bij fotograaf Ron Wielhouwer, er waren mooie toernooitjes bij zowel de jeugd ( o.l.v. Henk van Egten ) als de lagere seniorenteams ( o.l.v. Jan Kelder), er is veel op de luchtkussens ( mede mogelijk gemaakt door (Attractie Verhuur Meppel) gespeeld en er zijn veel penalty’s genomen voor “Knallen voor Ballen” o.l.v. initiator Wim van Keulen, al met al waren er vanaf 09.00 tot 13.30 uur ± 600 tot 700 deelnemers en bezoekers.

Er was voor alle kinderen genoeg gratis ranja en een broodje hamburger en voor de ouders genoeg gratis koffie en soep met een broodje, verzorgd door leden van de organisatie commissie MSC Opendag 2014 o.l.v. de clubhuis commissie. Verder werden alle teams (37 stuks) voorzien van hun nieuwe MSC clubcard voor het komende seizoen. Alle trainers zijn  verrast met een nieuw trainingpak en winterjack, door een drietal gulle gevers ( OPA, Vrienden van MSC en de Supportersverenging ).

Na afloop van deze mooie MSC activiteit, goed bezochte bekerwedstrijd MSC 1 – vv Hoogeveen 1, met een goede uitslag 7 -2  voor MSC. Dus party time!

MSC op z’n best!!