In deze wedstrijd kon er door verschillende omstandigheden geen beroep worden gedaan op o.a. de spelers :  Jurjan Vos , Aanaa Ahmed, Merlijn Kruid en hierdoor kregen andere spelers de mogelijkheid te laten zien wat ze in hun voetbalmars hebben. Na een aftastende beginperiode was het M.S.C. A1 die profiteerde van het geklungel in de achterhoede van HH’97 en de 1-0 op het scorebord liet noteren. In plaats van door te gaan en als team op zoek te gaan naar het tweede doelpunt koos men vaak voor een te gehaaste oplossing waardoor HH’97 de mogelijkheid kreeg aangeboden om ook speldenprikken uit te delen. In deze fase stonden de spelers van M.S.C. A1 positioneel niet goed en was de afgeslagen bal te vaak voor de tegenstander waardoor zij meer in balbezit kwamen en M.S.C. A1 achter de feiten aanliep.
Na een half uur spelen werd er slordig uitverdedigd en moest er helaas aan de noodrem worden getrokken waardoor HH’97 een vrije trap kreeg die door de aanvaller goed werd ingeschoten en de 1-1 was een feit.
Met deze gelijke stand ging met ook teleurgesteld de kleedkamer in en kreeg de trainer de tijd deze eerste helft te evalueren met de spelers en verbeterpunten aan te geven zodat de einduitslag in het voordeel van M.S.C. zou zijn. Met gedreven koppies , uitgesproken meningen , mouwen opgestroopt en alle neuzen weer dezelfde kant op ging men vol vertrouwen de tweede helft in waarbij de spelers zich vanaf de aftrap lieten zien zich te willen revancheren van de eerste helft.  Met geconcentreerd spelen , af en toe vloeiende combinatie’s , het vinden van de 3e man, kansen ombuigen in doelpunten, efficiente/effectieve individuele actie’s en vooral als een collectief – TEAM willen voetballen waren de ingredienten om snel uit te lopen naar een eindstand van 7-1 in het voordeel van M.S.C. A1.
Noemenswaardig voor deze middag is dat 2 talentvolle jeugdspelers van M.S.C. B1 t.w. Sebastiaan Berkenbosch en Arjan Mulder in de tweede helft op een zeer verdienstelijke wijze invielen en hun draai snel vonden in het team.

Voor M.S.C. A1 scoorden : Rene Koezen (2x) , Mihran Ovanisjan (2x) , Kor v.d.Meulen , Ruben Elling , Arjan Mulder .