MSC-Antaris F5 stond op de laatste dag van de zaalcompetitie in een volle sporthal in Nijeveen de 1e plaats niet meer af. SVBS F1 kwam nog gevaarlijk in de buurt maar ook het team uit Belt-Schutsloot kon F5 niet meer achterhalen. Volgende week zaterdag volgt om 13:00 uur de definitieve huldiging in het MSC-clubhuis. Namens alle leden en supporters van MSC: Gefeliciteerd!
Kees Veelo was er bij en maakte weer een aantal fraaie plaatjes.

Het verslag van Jan Kooiker:

“Zinderend Nijeveen, f5 kampioen”
Zaterdag 21 februari is f5 kampioen geworden. Door vakantie waren Jesse en Menno niet aanwezig.Pien kwam daarom lekker meevoetballen. Er moesten 2 wedstrijden gewonnen worden.

Na een laatste instructie gingen we van start tegen de nr. 2 SVBS. We verwachten een moeilijke wedstrijd, maar dat bleek achteraf wel mee te vallen. De wedstrijd speelde zich merendeel af op de helft van de tegenstander. Na goed samenspel maakte Niek  de 1-0.  Pien en Thijs stonden goed te verdedigen en Lennart en Stein speelden goed op het middenveld. Svbs kwam 1x dicht bij het doel van Frank. Dit was ook de enigste bal die hij deze wedstrijd gehad heeft.

De tweede wedstrijd moest tegen msc f6. Ook dit kon een moeilijke wedstrijd worden. Het spel ging op en neer. De teams waren aan elkaar gewaagd. Frank had het nu iets drukker. Met een klein steekballetje van Lennart werd Niek gelanceerd en kwam 1 op 1 met de keeper te staan. 1-0. Na nog een paar minuten spelen was het einde wedstrijd en het kampioenschap een feit. Iedereen dolblij. Marius feliciteerde de jongens en meisje en reikte alvast de medailles uit en Kees maakte weer een paar mooie plaatjes.
Maar er moest nog een wedstrijd gespeeld worden tegen Ruinerwold. Wat de oorzaak was weet ik niet  (moe, overwinningsroes of te veel champagne), deze wedstrijd bleek teveel en verloren we dan ook met 3-0.