Het Beloftenteam van MSC-Antaris heeft zondagmorgen wel erg zuur verloren van het laagstaande Leeuwarden. Al in de 3e minuut van de wedstrijd kwamen de wit-zwartenn op achterstand en dat legde een zware druk op het team. MSC-Antaris had het beste van het spel terwijl de dadendrang van de Friezen weer wat groter was. Meerdere kansen kregen de Meppelers om de score gelijk te trekken en zelfs om te zetten in een voorsprong. U begrijpt het al, het doelpunt bleef uit.
Pas halverwege de tweede helft werd het gelijk. Volkomen verdiend en het leek er op dat MSC-Antaris de score zouden uitbouwen. Slechts enkele minuten hadden we plezier van dit doelpunt toen Leeuwarden de stand weer naar 2 – 1 bracht.
Het wilde maar niet lukken en verdere goals bleven uit. MSC-Antaris had meer uit deze wedstrijd moeten halen, dat besefte de begeleiding ook. Maar weer hard gaan trainen en de volgende keer iets meer succes.