MSC-Antaris heeft de thuiswedstrijd tegen WSV Apeldoorn met 4-3 gewonnen. En dat het een zwaarbevochten overwinning genoemd mag worden, bleek wel uit het scoreverloop. De Apeldoorners kwamen een kwartier voor rust op 0-1. De ploeg uit Apeldoorn schakelde razendsnel om na een corner van MSC. De bal belandde voor de voeten van Sjoerd Jens die verwoestend en schitterend uithaalde: 0-1. Al snel werd de stand gelijk getrokken door Jeroen Kleene. Het was Marc van Eijk die stuitte op de Apeldoornse doelman. De bal bleef echter liggen en Kleene reageerde allert. Enkele minuten later stond het al weer 1-2. Een kansrijke voorzet van Matthijs Kool werd onderschept door de doelman van WSV. DIe zich ranzendsnel zijn voorwaartsen en zag een misverstand tussen Daniel Zeldenrust en doelman Migchelsen beloond worden door Jens. Die profiteerde en schoot de 1-2 binnen. Met deze stand werd er gerust.
De tweede helft was nog maar enkele minuten oud of MSC-Antaris wist weer op gelijke hoogte te komen door een goal van Andres Hoogeveen. Die schoot een indraaiende vrije trap ineens binnen. Nog nog geen kwartier later keken de Meppelers weer tegen een achterstand aan. Scheidsrechter Holties beloonde de voor hands appelerende WSV-spelers wel heel gemakkelijk met een strafschop. Anouk Roest schoot de 2-3 beheerst binnen. MSC gaf echter niet op. Waar het de 1e helft het middenveld uit handen gaf, was dit de tweede helft niet het geval. Invaller Fernando Santing gaf het goede voorbeeld. Hij zette Van Eijk alleen voor de WSV-doelman: 3-3. En dat er meer te halen viel bleek wel, want vlak voor tijd wist MSC zelfs de 4-3 te maken. Het was opnieuw Santing die Van Eijk in staat stelde om te scoren: 4-3. Even leek het er op dat MSC de punten nog weer weg zou geven. WSV zette alles op alles en MSC had geluk dat een voorzet van Roest net voorlangs hobbelde. Uiteindelijk klonk het laatste fluitsignaal van Holties als een bevrijding.