De wedstrijd werd onder ideale omstandigheden gespeeld op het lommerrijke sportpark van VV Dalen. Direct na de aftrap zocht Dalen de aanval en werd het keepersprobleem gelijk zichtbaar. Dalen scoorde eenvoudig en onnodig een drietal doelpunten achter elkaar. Dan wordt het lastig voetballen tegen een ploeg die fysiek sterk was en snel de combinaties zocht. De spelers van MSC B2 boden overigens dapper tegenstand, waren fel aan de bal en creëerden een aantal kansen. Maar het was te weinig om Dalen pijn te doen. De ruststand was 0-6.

Na de rust bleef MSC goed verdedigen en ging Dalen nonchalanter voetballen. Op enkele uitbraak na kon MSC echter geen vuist maken. Uit standaardsituaties haalde de tegenstander nog een aantal verwoestend uit. Na 80 minuten knokken werd de eindstand op 0-9 bepaald. Een uitslag waar beide teams ontevreden over waren.