Guido stuurde Rens op pad, liep langs de lijn richting doel en tikte de bal net over de lat. Zonde, had een mooie start geweest. Maar Olde Veste kwam beter in de wedstrijd en kreek een corner te nemen, pats 1-0. 2 minuten laten weer een corner, pats 2-0.
Dat is balen, lekker voetballen maar 2-0 achter. Maar na 2 minuten kwamen we sterk terug, Tristan zette druk op keeper en onderschepte de bal en tikte de bal binnen 2-1.
Toch gingen we met 4-1 achterstand de rust in, weer een corner en een lukkie. De bal ging er trouwens wel mooi in bij de 2e paal.
Maakt niet uit, rust aan de bal en we gaan gewoon weer lekker voetballen.
Maar de bal wilde er maar niet in, bijna de hele 2e helft speelde we op de helft van Olde Veste. Tristan bijna, Rens 2x net naast, Dylan op de paal. De kansen waren er, maar na een fraaie pass van Rens kwam Dylan prima voor zijn man en knalde de 4-2 binnen.
Helaas had Gideon nog teveel last van zijn enkel en moest gewisseld worden.
Toch counterde Olde Veste er lustig op los en maakte ze het karwei af. 7-2.
MSC de complimenten van Olde Veste, maar Olde Veste hield wel de 3 punten achter in Steenwijk. Kortom, mooie wedstrijd en publiek werd bedankt en MSC D1 kreeg applaus.
Volgende week thuis tegen DZOH, daar hebben we nog wat goed te maken, uit verloren we daar met 10-2. Dus we kunnen wat publiek gebruiken om ons aan te moedigen. 11:15 uur