Het was warm en het natte en zware veld was even wennen voor de gasten. In de tweede helft werd het dus een slijtageslag en de conditie ging een rol spelen. Stefan en Kees onderscheidden zich hier door prachtige rushes naar voren! Bij een van de aanvallen bleef Max lekker cool en scoorde beheerst de 1-1! In de laatste fase van de wedstrijd kwamen de Meppelers nog een paar keer goed weg, dus hoewel MSC de betere kansen had gehad mochten we uiteindelijk toch tevreden zijn met een punt. De jongens zullen de volgende keer slimmer moeten spelen: gebruik de ruimte, verleg het spel eens naar de linker- of rechterzijde van het speelveld, neem op tijd rust en organiseer en……. bovendien: coach meer!! In de pauze van de wedstrijd komen de spelers vaak met prima opmerkingen over hoe het misschien beter kan: laat dit dan ook zien!!Komende week tweemaal een training en zaterdag a.s. thuis tegen Flevo Boys D4. Succes!!
Ouders, reuze bedankt voor jullie vervoer en enthousiasme langs de lijn!!