VENO werd direct onder druk gezet en na een paar kansjes werd het in de 7e minuut 1-0. De trainer hamerde weer op het breed houden van het veld en ditmaal werd het zeer goed uitgevoerd. De ene aanval was nog mooier dan de andere echter werd er te slordig met de kansen omgesprongen. Toch wist D3 de eerste helft nog 3x te scoren en kreeg VENO slechts 1 kans. Bryan was echter goed bij de les en greep tijdig in. Zo gingen we met een comfortabele 4-0 rusten.
In de 2e helft zagen we een D3 zoals de trainer dat graag ziet. Aanvallen via de combinatie met name over de vleugels. VENO kwam er totaal niet meer uit en een monsterscore leek in de maak. Dit gebeurde dus ook want in plaats van individuele acties en het zelf willen scoren bleef D3 keurig tikken en werd de ene kans na de andere gecreëerd. Het was, ook voor de vele toeschouwers, genieten om D3 zo bezig te zien, jongens klasse !
Uiteindelijk was de eindstand 12-0 en daarmee blijft D3 koploper in de 2e klasse 08. De enige ploeg die ook alle 5 wedstrijden wist te winnen is Flevo Boys D6, de rest staat inmiddels op achterstand.

Belangrijker echter is de ontwikkeling die de spelers en het totale team maken.
De bedoeling is om dit team, bestaande uit alleen maar 1e jaars D spelers, klaar te stomen voor de toekomst (D1 ?). Tot nu toe kunnen we concluderen dat dit gaat lukken want zowel als team als ook individueel is D3 nog steeds aan het groeien, jongens ga zo door !