Het was SC Genemuiden dat al vroeg in de wedstrijd op 1-0 kwam. MSC E4 rechtte de rug en kwam via Niek langszij. Keeper Kyan verrichtte, samen met Twan en Tessa, enkele goede reddingen waardoor een nieuwe achterstand werd voorkomen. Toen Melvin en Mats de weg naar voren ook wisten te vinden en scoorden, leek de wedstrijd al voor rust beslist. Dat was echter niet zo, want Genemuiden scoorde de aansluitingstreffer: 3-2. Na rust werd het nog heel spannend. Genemuiden scoorde 3-3, maar Niek zette MSC weer op voorsprong. Genemuiden kwam weer langszij. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar Niek dacht daar anders over. Nadat hij eerst nog net over schoot, was het vlak voor tijd wel raak. Met een mooi schot bracht Niek MSC E4 de winst. Dat de winst behouden werd was uiteindelijk de verdienste van Alec, Twan en Kaj. Zij verdedigden als tijgers. Volgende week komt Staphorst op bezoek.