Vandaag voetbalde Mats uit F5 met ons mee, omdat Siemen een weekendje weg was. Tactisch werden een paar positiewisselingen doorgevoerd, Devlin moest voor meer rust op het middenveld gaan zorgen en Chanel liet zich iets meer zakken om de bal op te halen.  MSC kwam goed uit de startblokken, en speelde prima voetbal. Er werd volop gecombineerd, en zelfs aanvallen via de vleugels en dan voorzetten. De toeschouwers werden verwend met verzorgd voetbal. Na een minuutje of 10 opende Nick de score, 0-1.  Vlak hierna maakte Chanel de 0-2, en leek er een grote uitslag aan te komen. Ondanks diverse kansen werd er niet meer gescoord voor de rust.
Na de rust lukte het MSC niet meer het hoge niveau vast te houden. Alcides wist de goed keepende Dominique te verschalken, en zo stond het ineens 1-2.  De verdedigers (Alex/Mohammed) kregen het even lastig, waarbij Mohammed erg zijn best deed en veel ballen opruimde. Het middenveld (Gert Jan en Wout) rende zich de longen uit het lijf. Langzamerhand kregen we meer grip op de wedstrijd en zowel Nick als Chanel schoot op de paal. Toch maakte Chanel vlak voor tijd nog de 1-3 en was de winst binnen. Al met al een erg leuke pot om naar te kijken met een terechte winnaar.