De Meppeler Sport Club is een unieke club met een historie die teruggaat tot 1910. Het ledenaantal van de club heeft de stand van 700 ruim overschreden. 

Op het mooie sportpark Ezinge speelt MSC al vele jaren haar thuiswedstrijden. Het complex langs de snelweg A32 bestaat uit een schitterende tribune, een prachtig clubhuis en een drietal voetbalvelden.

Op dit moment is het eerste elftal actief in de zondag Hoofdklasse C en heeft mede daardoor regionaal een enorme aantrekkingskracht. Wekelijks wordt er in de regionale pers (dagbladen, radio en TV) veel aandacht geschonken aan de club. 

ook het vrouwenvoetbal neemt bij MSC een belangrijke plaats in. Met drie vrouwenteams waarvan het eerste team op landelijk niveau speelt, geeft MSC op vrouwenvoetbalgebied de toon aan in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Duidelijk is dus dat MSC een toonaangevende club is binnen het amateurvoetbal en een grote naamsbekendheid geniet onder de vele liefhebbers van het voetbal. Een prachtige club om uw bedrijfsnaam aan te verbinden. Door de unieke sfeer die bij MSC aanwezig is, voelt u zich als sponsor zeker thuis! In het fraaie sponsorhome biedt MSC  haar sponsors een gezellige ontmoetingsplaats bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. De praktijk leert dat voetbal een schitterend medium is om reclamedoelstellingen en prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

Wilt u de sfeer komen proeven bij MSC, neem dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie. Zij zorgen er dan voor dat tijdens een thuiswedstrijd van MSC op een uitstekende manier ontvangen en rondgeleid wordt, zodat u ervan overtuigd zult zijn dat de Meppeler Sport Club voor u DE club is.

Neem hier contact op met één van de leden van de sponsorcommissie.