Goed nieuws! Misschien hebben jullie al iets gehoord over nieuwe MSC-trainingspakken of deze in ons clubhuis op de bar zien staan. Na de zomerstop start namelijk de hele jeugd in het nieuw! En dat met dank aan jeugdsponsor Hogenkamp Advocaten, de Supportersvereniging MSC, de OPA (Oud Papier Actie) van MSC en de vereniging zelf!

Met de nieuwe trainingspakken wil MSC een verzorgde uitstraling realiseren en eenheid tonen. En daarbij hebben we jullie hulp nodig! Wij proberen straks op wedstrijddagen alle jeugdleden in trainingspak naar de club te krijgen. Dus thuis het trainingspak aan, richting MSC of uitwedstrijd en na afloop van de wedstrijd weer in het prachtige MSC trainingspak naar huis.

Wat nieuw is, is dat het trainingspak je eigendom wordt. Let wel op, MSC stelt maar éénmalig een trainingspak beschikbaar! En waarom blauw, want we zijn toch de club van wit en zwart? We hebben voor de steunkleur blauw gekozen vanwege de uitstraling en zichtbaarheid. MSC blijft gewoon de club van wit en zwart, maar je herkent ons straks aan de prachtig blauwe trainingsjas met chic daarin verwerkt wit en zwart. Op de voorzijde ons clublogo, op de achterzijde de naam van de jeugdsponsor. Bewust geen namen en nummers op het jack en/of de broek. Eenheid, ook wanneer je een keer met een ander team meespeelt. Aan het begin van seizoen 2017 – 2018, worden de nieuwe trainingspakken aan de jeugdleden uitgedeeld.

Om iedereen te voorzien van een goed passend pak (jas en broek zijn in afzonderlijke maten verkrijgbaar dus iedereen krijgt een geheel passende combinatie) wordt er nog deze maand (april) via de trainer of leider contact met jullie opgenomen voor een ‘teampasmoment’. Dat zal voorafgaand zijn aan een training of thuiswedstrijd. Hier mogen ook ouders bij zijn zodat de maat goed ingeschat kan worden. Met ingang van het nieuwe seizoen ontvangen ook ALLE nieuwe MSC-jeugdleden een trainingspak. Dit wordt net als de MSC-sokken éénmalig ter beschikking gesteld.

 

Wanneer het pak te klein is geworden of versleten is?

Is je trainingspak te klein (of alleen je jack of broek), dan kun je via MSC tegen een gereduceerd tarief nieuw aanschaffen. De prijs hebben wij nog niet exact in beeld, maar deze wordt tzt. met jullie gecommuniceerd. Mochten jullie een nieuw pak willen aanschaffen (of alleen een jack of broek) dan kan dat via de MSC kledingcontactpersonen die vermeld staan op onze MSC website onder het kopje MSC Kleding. Is je pak te klein maar niet versleten, dan kun je deze natuurlijk ook ruilen met een ander MSC-lid of verkopen aan een andere MSC’er. Belangrijk is wel dat we voor de eenheid en uitstraling van onze club allemaal in het bezit blijven van een MSC-trainingspak. We zijn voornemens om een digitale ruilbeurs/verkoophoek te realiseren. Ook zijn er plannen om tijdens de MSC Open Dag aan het begin van het nieuwe seizoen een ruilbeurs voor tweedehands MSC-trainingspakken te organiseren.

Naast de nieuwe trainingspakken zijn wij ook bezig met de realisatie van een webshop voor MSC-kleding (hoodies met clublogo, trainingsshirts, clubpolo’s, etc. Meer nieuws hierover volgt !)

Vragen over de nieuwe trainingspakken? Stuur een e-mail naar kleding@mscmeppel.nl