Een aantal van de jeugdteams was kampioen geworden en waren eveneens op en rond het veld te vinden. Met in de handen een enorme beker liepen ze, tijdens de rust, een ererondje langs de toeschouwers. De mannen van MSC 5 merkten niets van wat er zich op veld 6 allemaal afspeelde. Zij hadden namelijk een afscheidsbarbecue geregeld en vriendin/vrouw en kinderen mochten meesmullen. En samen met muziek en wat drankjes werd het een enorm feest.

Een gedeelte van MSC 4 was ook aanwezig bij de BBQ, te weten John Bruggink, Bert Jonkers, Wil en Willem Haasjes, Ronnie Nijland, Hilbrand Elzen, Louis van Zanden, Marko en Henk Jan Meijers.

MSC 5 had de volgende mensen tussen flesjes en statafels opgesteld: Sebastiaan Kroll, Jurian Regterschot, Arjan Mauritz, Niels Maris, Bastiaan van Dijk, Jacob Jan Kolk, Martin Smid, Marcel Hulsman, Paul Lassche, Erik Holterman, Sander Reinink, Roland Smid, Stephan Nanninga, Michon Obreski, Thom Nijstad, Roelof Blokzijl, Jelte Dubbelboer, Niels Abercrombie en Sven van der Meer.

Allen deden zich te goed aan smakelijke vleesjes van de barbecue en ook al het stokbrood ging tot de laatste kruimel op. En dat een springkussen niet alleen voor kleine kinderen geschikt is, dat bewijzen onderstaande foto’s.

Het bleef nog lang onrustig in het luchtkasteel en onder de partytent……………

RW