MSC heeft een kledinglijn voor de gehele vereniging. Dit vloeit voort uit de gedachte van MSC om zich in de regio meer te profileren als vereniging. Dat heeft in de eerste plaats natuurlijk te maken met prestaties, maar ook de uitstraling van de vereniging is erg belangrijk. Eén van de meest aansprekende zaken waarmee dat kan worden gerealiseerd is uitstraling met mooie kleding. Met uniforme kleding bij alle teams wil MSC zich positief onderscheiden van andere verenigingen. Hierdoor wordt het voor potentiële nieuwe leden nog aantrekkelijker om voor onze vereniging te spelen.

Alle teams van MSC spelen in shirts conform de kledinglijn. De kleding (wedstrijdshirt en sportbroek) wordt door de vereniging in bruikleen ter beschikking gesteld aan alle spelende leden van de vereniging. Dit geldt dus zowel voor pupillen, junioren, dames als voor senioren (prestatief en recreatief). Onze leden krijgen allemaal (éénmalig) een paar MSC-sportkousen. Jeugdleden van MSC ontvangen ook éénmalig een MSC-trainingspak. Dit pak wordt eigendom van het lid. Is je trainingspak te klein (of alleen je jack of broek) of kapot, dan kun je via MSC tegen een gereduceerd tarief nieuw aanschaffen. Dat kan afzonderlijk voor jack of broek.

Om alle spelende leden te kunnen voorzien van kleding, is het MSC Kledingfonds opgericht. Het gebruikersbedrag (24 euro per seizoen) is opgebouwd uit een aantal elementen. Het grootste element is natuurlijk de aanschaf van alle kleding, kleinere elementen zijn de financiering, de vervanging en reservering voor nieuwe aanschaf. Mensen die zich aanmelden bij MSC krijgen dus éénmalig een paar MSC-sokken. Moeten deze vervangen worden, dan kunnen de officiële MSC-sokken aangeschaft worden bij MSC of Jan Bralten Intersport in Meppel. Ook krijgen ze éénmalig een trainingspak dat via de vereniging vervangen kan worden.

De MSC-kleding van het merk Hummel wordt geleverd door Jan Bralten Sport en Stijl in de Hoofdstraat in Meppel. Dit is de  officiële leverancier van sportkleding en andere sportartikelen van MSC en tevens subsponsor van de vereniging.

En hoe ziet het shirt er dan uit. Een niet onbelangrijk gegeven natuurlijk. MSC heeft zich sinds de oprichting in 1910 te houden aan de kleuren wit-zwart gestreept. Verder wordt er sinds 1910 al gespeeld in een zwarte broek. Afgesproken is dat hier zwarte kousen bij gedragen worden. Een speciale commissie heeft zich over het MSC-tenue gebogen en daar is het volgende uitgekomen. Het shirt is voorzien van wit-zwarte, verticaal gestreepte banen. Verder heeft elk shirt lange mouwen, het logo van MSC op de borst en een rugnummer.