Ook MSC-Amslod Zo1, Staphorst, Hoogeveen en FC Meppel hebben zich weten te plaatsen voor de finale van de 31e editie van het Bralten/Stadmüller Futsal toernooi. Staphorst won poule C, gevolgd door Hoogeveen en MSC eindigde voor FC Meppel als eerste in poule D. Donderdagavond eindigden Avanti en Gieten als beste nummers drie en samen met Alcides, d’Olde Veste, Wolvega en SC Emmeloord spelen zij de finale

In poule D startte Staphorst met een moeizame 3-2 zege op FC Nemo, won vervolgens eenvoudig van Flamingo en MSC Zaterdag en had in het laatste duel met Hoogeveen aan een punt (0-0) genoeg om poulewinnaar te worden. FC Nemo, dat bestond uit allemaal spelers van 35+ en een prima indruk achterliet, speelde na zeges tegen MSC (1-0) en Flamingo (4-2) in het laatste duel tegen Hoogeveen om plek 2. Hoogeveen was daarin een maatje te groot en werd door de 4-1 zege overtuigend tweede. 

In poule D was MSC Zondag duidelijk de beste ploeg en begon met een 2-0 zege op buurman FC Meppel. Alleen tegen Olyphia werd gemorst (2-2) waardoor de wit-zwarten met tien punten de poule wonnen. FC Meppel herstelde zich knap van de derbynederlaag en won de resterende duels waardoor het tweede werd en ook doorgaat naar de finale volgende week vrijdag 28 december.

Het programma van de finale: