De Sponsorclub MSC heeft als doel het financieel ondersteunen van de Meppeler Sport Club. Naast het (financieel) ondersteunen van voetbalvereniging MSC, is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de leden één van de belangrijkste functies van de SC MSC. De informele sfeer is daarbij essentieel. Door de laagdrempeligheid van onze sponsorclub, vinden ondernemers uit veel marktgebieden hun weg binnen de SC MSC. Een brede basis dus waar u in een ongedwongen en vriendschappelijk sfeer, optimaal kunt werken aan en met uw zakelijke contacten.

Om de onderlinge band tussen de leden te onderhouden en te versterken worden tal van activiteiten georganiseerd. De SC MSC heeft in het clubhuis van MSC een eigen sponsorruimte. Deze is bij alle thuiswedstrijden van MSC 1 geopend voor haar leden. U heeft hier, op vertoon van uw sponsorpas (2 per sponsor) gratis toegang. De SponsorPlaza is voor sponsors, op aanvraag, gratis beschikbaar voor het houden van bijeenkomsten of bedrijfspresentaties.

De Meppeler Sport Club is meer dan alleen een voetbalvereniging. De club is een ontmoetingsplaats voor velen. Niet alleen voor voetballiefhebbers, maar zeker ook van zakelijke partners. Het eerste elftal van MSC komt al jaren uit in de hoogste regionen van het landelijke amateurvoetbal. Wekelijks wordt er in de regionale pers (dagbladen, radio en TV) veel aandacht geschonken aan de club. Het eerste elftal acteert in de landelijke Hoofdklasse C. Ook het eerste Vrouwenelftal speelt op landelijk niveau.

Een aantal jaren geleden heeft de vereniging hoog ingezet op de jeugdafdeling. Door extra middelen ter beschikking te stellen om de jongeren zo goed mogelijk te laten presteren, is een traject ingezet om met alle standaardteams op een zo hoog mogelijk niveau te presteren en dit is nu gelukt.  Het beleid werpt dus z’n vruchten af. De jeugd van MSC is niet alleen kwalitatief gegroeid. Ook qua ledental heeft de koers succes opgeleverd.

Duidelijk is dat MSC een toonaangevende vereniging is binnen de gemeente Meppel en het amateurvoetbal. De club geniet een grote naamsbekendheid. Een prachtige vereniging dus om uw bedrijfsnaam aan te verbinden. Door de unieke sfeer die bij de Meppeler Sport Club aanwezig is, voelt u zich als sponsor zeker thuis! In het zeer fraai SponsorPlaza biedt MSC haar sponsors een gezellige ontmoetingsplaats waar uitstekend ‘genetwerkt’ kan worden, bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. De praktijk leert dat met name de voetbalsport een schitterend medium is om reclamedoelstellingen en prestatieniveau, in combinatie, te laten opbloeien. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

Wilt u de sfeer komen proeven bij MSC, neem dan contact op met de CCZ (Commissie Commerciële Zaken) via commercielezaken@mscmeppel.nl. De leden van de commissie zorgen er dan voor dat u tijdens een thuiswedstrijd van de Meppeler Sport Club op een uitstekende manier ontvangen en rondgeleid wordt, zodat u ervan overtuigd zult zijn dat MSC voor u dé club is.

U weet als ondernemer dat het belangrijk is om te communiceren met uw doelgroep. De Meppeler Sport Club  biedt u de mogelijkheid om met uw doelgroep te communiceren. Er zijn diverse sponsormogelijkheden, zodat u reeds voor een relatief laag bedrag uw partner kunt zijn van de vereniging en mogelijk kunt u op deze manier in contact komen met uw doelgroep.
Wij bieden u onder meer de volgende sponsormogelijkheden:

  • Hoofdsponsor
  • Stersponsor
  • Kledingsponsor
  • Teamsponsor
  • Weekendsponsor
  • Internetsponsor
  • Materiaalsponsor
  • Reclamebordsponsor

Wilt u meer weten of direct sponsor worden, neem dan contact op met voorzitter van de CCZ Bart Tijink of met één van de andere commissieleden. U kunt ook vrijblijvend informatie aanvragen via: sponsoring@mscmeppel.nl