Wie is toch de OPA van MSC? Die vraag is niet moeilijk te beantwoorden. Zoals in elke familie is ook bij MSC OPA één van de belangrijkste figuren. Alleen bij MSC staat OPA voor Oud Papier Actie. Een groep mannen die sinds halverwege de jaren zestig elke maand op pad gaat om oud papier in te zamelen voor MSC.

De opbrengst van het oude papier komt ten goede van MSC. En met die opbrengst steunt OPA de vereniging. Met de aankoop van bijvoorbeeld een nieuw kassasysteem, de renovatie van het clubhuis, met de aanschaf van keukenapparatuur, geluidsapparatuur, nieuwe ballen. Je kunt het niet zo gek opnoemen of OPA heeft wel een bijdrage geleverd! Het zijn fantastische toppers! Het zijn ook de mannen die het mogelijk maken dat wanneer er een voetballer/voetbalster geblesseerd is, een lid ziek is, of met een huwelijk of geboorte er aandacht aan besteed wordt in de vorm van een fruitmand of een bloemetje.

OPA is dé belangrijkste sponsor van MSC door alleen maar het inzamelen van oud papier. En dat heeft u ook. Dus verzamel uw oud papier en stel dit beschikbaar aan MSC. Dan draagt u ook bij aan de sponsoring van MSC!

In verband met het hoge aantal adressen waar al papier wordt gehaald, neemt OPA op dit moment GEEN nieuwe adressen aan om oud papier op te halen.

U kunt uw oud papier wel achterlaten in de grote blauwe papiercontainer (zeecontainer) die achter de boerderij bij het clubhuis van MSC op sportpark Ezinge staat. Deze container is zeven dagen per week van 08.00 tot 20.00 uur geopend en per auto bereikbaar.

Meer weten of heeft u oud papier voor MSC ? Stuur een e-mail naar oudpapier@mscmeppel.nl