Prachtige MSC trainingspakken met dank aan jeugdsponsor Hogenkamp Advocaten, de Supportersvereniging MSC, OPA (de Oud Papier Actie van MSC) en de vereniging zelf!

Met de trainingspakken realiseert MSC een verzorgde uitstraling en eenheid. Het is iedere wedstrijddag een prachtig beeld om de MSC spelers bij thuiswedstrijden of uitwedstrijden en na afloop van de wedstrijd in het prachtige MSC trainingspak te zien.

MSC stelt net als de MSC sokken éénmalig een trainingspak gratis beschikbaar! En waarom blauw, want we zijn toch de club van wit en zwart? We hebben voor de steunkleur blauw gekozen vanwege de uitstraling en zichtbaarheid. MSC blijft gewoon de club van wit en zwart, maar je herkent ons aan de prachtig blauwe trainingsjas met chic daarin verwerkt wit en zwart. Op de voorzijde ons clublogo, op de achterzijde de naam van de jeugdsponsor.  Eenheid, ook wanneer je een keer met een ander team meespeelt.

Om iedereen te voorzien van een goed passend pak (jas en broek zijn in afzonderlijke maten verkrijgbaar dus iedereen krijgt een geheel passende combinatie). 

Is je jack of broek te klein of versleten, dan kun je via de MSC kledingcommissie tegen een gereduceerd tarief een nieuwe aanschaffen. Jack € 15,- Broek € 15,- Is je pak te klein maar niet versleten, dan kun je deze natuurlijk ook ruilen met een ander MSC-lid of verkopen aan een andere MSC ’er. Belangrijk is wel dat we voor de eenheid en uitstraling van onze club allemaal in het bezit blijven van een MSC-trainingspak. 

Mocht u vragen hebben over betreffende trainingsbenodigdheden, kleding of wanneer er een ruilbeurs plaatsvindt. Stuur een e-mail naar kleding@mscmeppel.nl of neem contact op met één van onze kledingcommissie leden. Zij helpen u verder. Onze kledingcommissie bestaat uit: Daniel de Wit, Marion Jonkers & Carla Compagner.