Kledingfonds

Om alle spelende leden te kunnen voorzien van kleding, is het MSC Kledingfonds opgericht. Het gebruikersbedrag (24 euro per seizoen) is opgebouwd uit een aantal elementen. Het grootste element is natuurlijk de aanschaf van alle kleding, kleinere elementen zijn de financiering, de vervanging en reservering voor nieuwe aanschaf.

Ieder nieuw jeugdlid van MSC ontvangt:

  • een paar voetbalkousen (éénmalig bij aanvang lidmaatschap)
  • een voetbalshirt (in bruikleen)
  • een voetbalbroek (in bruikleen)
  • een presentatieset bestaande uit een trainingsbroek en sweater (éénmalig bij aanvang lidmaatschap)

Jeugdleden zijn zelf verantwoordelijk voor vervanging van de kousen en de presentatieset MSC verwacht van jeugdleden dat zij door MSC beschikbaar gestelde kleding op de wedstrijddagen dragen.

 

Club van wit-zwart (en een vleugje goud)

Een wit-zwart gestreept shirt, zwarte broek en zwarte kousen. Dat is het officiële MSC-tenue.

Met ingang van het seizoen 2023-2024 verzorgt kledingleverancier Robey het MSC-tenue. Het shirt is voor onze vereniging ‘op maat gemaakt’. In ons geval betekent dit: aangepast aan onze wensen. Bijzonder is dat het shirt er voor al onze leden hetzelfde uitziet. Dus van Ukkies tot A-junior, iedere jeugdspeler draagt hetzelfde shirt met dezelfde sponsors: op de voorzijde Albert Heijn Elzinga en op de rugzijde Unie-Pool. Ook de seniorleden spelen in het nieuwe tenue, weliswaar met eigen sponsoruitingen.

 

Het MSC-tenue

Het wit-zwart gestreepte shirt met korte mouwen waarin onze leden voetballen, is echt prachtig en draagt bij aan een positieve, uniforme uitstraling van onze vereniging. De shirts en de zwarte broekjes krijg je als lid van MSC in bruikleen en worden aan het einde van ieder voetbalseizoen weer ingenomen. De MSC-kousen met verenigingslogo worden éénmaal ter beschikking gesteld. Moeten deze door bijvoorbeeld groei of verlies vervangen worden, dan kan dit in onze webshop. Speel jij je wedstrijden liever met lange mouwen, dan kun je in onze webshop een zwart ondershirt aanschaffen. Let op! Dit ondershirt mag volgens de KNVB-reglementen alleen zwart van kleur zijn !MSC-presentatieset

ALLE jeugdleden van MSC ontvangen in de zomer van 2023 een nieuwe presentatieset van MSC. Deze set bestaat uit een trainingsbroek en sweater. Nieuwe jeugdleden van MSC ontvangen bij aanmelding ook GRATIS het MSC-trainingspak met op de voorzijde het verenigingslogo en op de achterzijde de naam van de sponsor TopX. Deze prachtige set van het merk Robey wordt dus eigendom van het nieuwe lid. Groeit een lid uit het pak of is er sprake van verlies of is het versleten, dan verwacht MSC dat het lid zelf voor vervanging zorgt. Dit kan tegen een sterk gereduceerd tarief. In onze webshop kost een sweater met MSC-logo slechts 15 euro (vanaf maat S 17,50 euro) en voor hetzelfde bedrag is ook de trainingsbroek (vanaf maat S 17,50 euro) te koop. De trainingsset moet in ieder geval gedragen worden op wedstrijddagen, voor en na afloop van de wedstrijd.

Onze leden (jeugd en senioren) ontvangen bij aanmelding (éénmalig) een paar MSC-sportkousen.

 

Vriend Sport

De MSC-sportkleding van het merk Robey wordt geleverd door Vriend Sport in Meppel. Plaats je een bestelling in onze webshop, dan is deze daar uiteindelijk af te halen. In de aan de Hoofdstraat in Meppel gevestigde winkel vind je verder een uitgebreid assortiment aan voetbalschoenen en andere sportartikelen.

 

Teamsets training

Voor trainingsetjes voor een heel team kan contact opgenomen worden met kleding@mscmeppel.nl en indien er een sponsor bij betrokken wordt, neem dan contact op met Pim van de Logt van de commissie commerciële zaken: sponsoring@mscmeppel.nl.