Al meer dan een eeuw Sportief & Spraakmakend
Realisatie
door:
Interwijs B.V.

Sponsor worden

»»Sponsor worden
Sponsor worden2018-02-07T12:32:44+02:00

Voor ondernemers zijn er meerdere redenen om sponsor te worden van MSC. Met sponsorondersteuning dient u o.a. het maatschappelijk belang door mensen de mogelijkheid te geven te sporten in een veilige omgeving voorzien van goede faciliteiten. Voor uw eigen business levert het u een grotere naamsbekendheid op die uw handel zeker ten goede komt. Verder zijn er netwerkmogelijkheden voor het leggen en onderhouden van zakelijke contacten.

Als sponsor bent u bijvoorbeeld tijdens en na de wedstrijd van MSC 1  van harte welkom in ons SponsorPlaza. Die ruimte biedt een prima gelegenheid om in een ongedwongen en vriendschappelijk sfeer, optimaal te netwerken met andere sponsors van MSC. Op vertoon van de MSC-sponsorpas heeft u gratis toegang tot de SponsorPlaza. De ruimte is voor sponsors, op aanvraag, ook gratis beschikbaar voor het houden van bijeenkomsten of bedrijfspresentaties.

Wilt u informatie over de mogelijkheid die het sponsorschap van MSC Meppel biedt? Dan komen wij graag met u in contact.

Mail dan uw bedrijfsnaam, achternaam en telefoonnummer via onderstaande link:

Wilt u hierbij aangeven waar uw sponsorinteresse naar uit gaat:

sponsoring@mscmeppel.nl

Zonder sponsorsteun is het niet mogelijk een voetbalorganisatie als MSC op alle fronten (pupillen, jeugd, vrouwen en senioren) draaiende te houden.

Wellicht tot ziens!

Sponsors
Meld je aan voor de MSC Nieuwsbrief: