Sponsor worden van MSC!

Zonder sponsorsteun is het niet mogelijk een voetbalorganisatie als MSC op alle fronten (pupillen, jeugd, vrouwen en senioren) draaiende te houden. Voor ondernemers zijn er meerdere redenen om sponsor te worden van MSC.

  • Met sponsorondersteuning dient u o.a. het maatschappelijk belang door mensen de mogelijkheid te geven te sporten in een veilige omgeving voorzien van goede faciliteiten.
  • Voor uw eigen business levert het u een grotere naamsbekendheid op die uw handel zeker ten goede komt.
  • Verder zijn er netwerkmogelijkheden, u kunt nieuwe contacten maken en bestaande zakelijke contacten op een sportieve manier onderhouden.
  • Als sponsor bent u tijdens en na de wedstrijd van MSC 1 van harte welkom in ons SponsorPlaza. Deze ruimte biedt een prima gelegenheid om in een ongedwongen en vriendschappelijk sfeer, optimaal te netwerken met andere sponsors van MSC. Op vertoon van de MSC-sponsorpas heeft u gratis toegang tot de SponsorPlaza.
  • De SponsorPlaza is een ruimte voor onze sponsors, deze is op aanvraag, gratis beschikbaar voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

Wilt u informatie meer over de sponsormogelijkheden bij MSC Meppel? Neem dan contact met ons op!

Mail uw bedrijfsnaam, achternaam en telefoonnummer naar emailadres commercielezaken@mscmeppel.nl en geef aan dat het om informatie over sponsoring gaat.

Hopelijk tot ziens in de SponsorPlaza!