MSC telt in het seizoen 2020-2021 liefst negen seniorenelftallen die in competitieverband uitkomen. Vijf heren seniorenteam die op zaterdag voetballen, twee heren seniorenteams die op zondag spelen en twee vrouwenelftallen die op zaterdag spelen.

Het eerste en tweede zaterdagelftal komen uit in de A-categorie, de zogenaamde ‘prestatiecategorie’. Het 3 tot en met 5e zaterdageftal alsmede MSC Zo2 en Zo3 spelen in de recreatieklasse. Voor deze teams is naast het gezamenlijk neerzetten van een prestatie, de gezelligheid een belangrijke drijfveer.

MSC kent verder twee seniorenteams die op donderdag en vrijdag uitkomen in de zogenaamde 7 tegen 7 competitie. Dat geldt ook voor een vrouwenteam dat op vrijdagavond 7 tegen 7 speelt.

Daarnaast kent MSC ook nog de zogenaamde ‘zondagmorgengroep’. Dit zijn voetballiefhebbers die niet de behoefte hebben om elke week in competitieverband uit te komen, maar wel een balletje willen trappen. Dat doen zij dan op zondagmorgen wanneer er vanaf 10.00 uur op het terrein van MSC onderling vrijblijvend een partijtje wordt gespeeld.