Senioren hebben bij MSC veel te kiezen

MSC telt in het seizoen 2021-2022 liefst negen seniorenelftallen die in competitieverband uitkomen. Zes heren seniorenteams die op zaterdag voetballen, twee heren seniorenteams die op zondag spelen en een vrouwenelftal dat op zaterdag competitie speelt.

Het eerste en tweede zaterdagelftal komen uit in de A-categorie, de zogenaamde ‘prestatiecategorie’. Het 3e tot en met 6e zaterdagelftal alsmede MSC Zo2 en Zo3 spelen in de recreatieklasse. Voor deze teams is naast het gezamenlijk neerzetten van een prestatie, de gezelligheid een belangrijke drijfveer.

MSC kent verder twee seniorenteams die op donderdag en vrijdag uitkomen in de zogenaamde 7 tegen 7 competitie. Dat geldt ook voor een vrouwenteam dat op vrijdagavond 7 tegen 7 speelt.

Daarnaast kent MSC ook nog de zogenaamde ‘zondagmorgengroep’. Dit zijn voetballiefhebbers die niet de behoefte hebben om elke week in competitieverband uit te komen, maar wel een balletje willen trappen. Dat doen zij dan op zondagmorgen wanneer er vanaf 10.00 uur op het terrein van MSC onderling vrijblijvend een partijtje wordt gespeeld.

 

Wil je meer informatie over voetballen bij MSC? Stuur een e-mail naar info@mscmeppel.nl.

Wil je meer informatie over de contributie? Klik hier.

Heb jij belangstelling om in één van de seniorenteams (m/v) te spelen, meld je dan aan! Vul het aanmeldformulier in en stuur dit via e-mail naar: ledenadministratie@mscmeppel.nl.