Senioren hebben bij MSC veel te kiezen

MSC telt in het seizoen 2022-2023 liefst negen seniorenelftallen, twee senioren 35+ 7×7-teams en twee senioren 7×7-vrouwenteams die in competitieverband uitkomen. Zeven heren seniorenteams die op zaterdag voetballen, twee heren seniorenteams die op zondag spelen en dus vier 7×7-teams (heren en vrouwen) die ook competitie spelen op donderdag- en vrijdagavond.

Het eerste en tweede zaterdagelftal komen uit in de A-categorie, de zogenaamde ‘prestatiecategorie’. Het 3e tot en met 7e zaterdagelftal alsmede MSC Zo2 en Zo3 spelen in de recreatieklasse (B-categorie). Voor deze teams is naast het gezamenlijk neerzetten van een prestatie, de gezelligheid een belangrijke drijfveer.

Daarnaast kent MSC ook nog de zogenaamde ‘zondagmorgengroep’. Dit zijn voetballiefhebbers die niet de behoefte hebben om elke week in competitieverband uit te komen, maar wel een balletje willen trappen. Dat doen zij dan op zondagmorgen wanneer er vanaf 10.00 uur op het terrein van MSC onderling vrijblijvend een partijtje wordt gespeeld. Iedereen is welkom om hier mee te spelen!

 

Wil je meer informatie over voetballen bij MSC? Stuur een e-mail naar info@mscmeppel.nl.

Wil je meer informatie over de contributie? Klik hier.

Heb jij belangstelling om in één van de seniorenteams (m/v) te spelen, meld je dan aan! Vul het aanmeldformulier in en stuur dit via e-mail naar: ledenadministratie@mscmeppel.nl.