Commissie Commerciële Zaken

Samen vormen wij MSC en daarom vragen wij uw om hulp. Samen bereiken wij namelijk meer dan alleen!

Dat betekent samen trainen, samen spelen en dus ook samen ervoor zorgen dat iedereen binnen dat MSC plezier beleefd aan het voetballen en alles wat daarbij hoort. Om zo optimaal mogelijk te genieten van het voetballen bij MSC kunnen we alle hulp gebruiken. Dit zijn vrijwilligers, trainers, goede materialen, goede speelvelden, schone kleedkamers en nog veel meer.>Een groot deel van deze zaken wordt bekostigd vanuit de contributie die wij jaarlijks als MSC-leden met elkaar opbrengen. Een andere inkomstenbron zijn de verschillende sponsorvormen zoals bijvoorbeeld sponsoring van de wedstrijdkleding, bordsponsoring of andere vormen van sponsoring.

Om meer gelden bijeen te brengen en de sponsoren meer exposure te geven heeft de sponsorcommissie van MSC het idee opgevat om het kunstgrasveld en het hoofdveld te voorzien van reclameborden aan de omheining. Het kunstgrasveld en het hoofdveld zijn de drukst bespeelde voetbalvelden van MSC en voor een sponsor dus zeer interessant om daar zichtbaar te zijn.
De aanmaakkosten van bv. een reclamebord komen voor rekening van de sponsor die daarna jaarlijks van MSC een bedrag betaald voor de plaatsing van het bord. De kosten daarvan variëren, afhankelijk van de lengte van het bord, van € 200,- tot € 650,- per jaar, excl. BTW.

Voor het kunstgrasveld hanteren we twee prijzen, namelijk € 175,- per jaar voor een bord van 2.50 meter lang en 60 cm. hoog, excl. BTW. Een sponsor die twee borden afneemt betaalt € 300,- per jaar, excl. BTW.
Wilt u uw sponsor worden van MSC en uw bedrijf via MSC in de schijnwerpers zetten of ontvangt u graag nog wat meer informatie over de zakelijke mogelijkheden? Neem dan via commercielezaken@mscmeppel.nl contact op met één van de onderstaande leden van de Commissie Commerciële Zaken voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Met vriendelijke groet,

Chantal Emmink,  Jason Gelmers, Joyce Gelmers, Pim van der Logt en Roel Schaafsma