Door twee goals van Justin Benjamin en twee van Noah Schuurman heeft de Meppeler hoofdklasser MSC-Amslod zondag op eigen veld Hollandia uit Hoorn met duidelijke cijfers verslagen. Daar zag het trouwens lange tijd niet naar uit, want bij rust stond het nog 0-0.

Beide ploegen konden zondagmiddag het publiek niet echt boeien. De wil was er wel, maar op het veld miste trainer Berry Zandink bij zijn ploeg beleving, die hij vorige week in de verloren derby tegen Alcides ook niet terugzag. In de tweede helft bracht Zandink na ruim een uur spelen Kaj van Duuren binnen de lijnen en mede dankzij zijn impulsen kwam MSC beter in de wedstrijd en scoorde het de 1-0 via Justin Benjamins. Daarna hadden de wit-zwarten de overhand en liep de thuisploeg door Schuurman (2x) en nog een keer Benjamins uit naar een 4-0 zege.
Door deze overwinning staat MSC nu gedeeld zevende.