‘Ik ben zo klaar met dit seizoen’, verzuchtte trainer Berry Zandink voor het vertrek naar Leidschendam. De al door blessures en schorsingen geplaagde trainer zag op de ochtend van vertrek nog eens drie spelers afhaken vanwege ziekte en andere perikelen. Begrijpelijkerwijs had een aantal A-junioren geen trek om met de eerste selectie af te reizen naar Leidschendam, omdat zij zich hadden geplaatst voor de halve finale van het internationale toernooi om de Drenthe Cup. Zo ging MSC met een ‘campingelftal’ op pad naar het Westen van het land om daar het beste er maar van te maken. In zijn opstelling had Zandink een plaats ingeruimd voor de niet-fitte Robin Kist, normaliter keeper van professie. Dat bevestigde nogmaals het personeelsgebrek bij de wit-zwarten.. Maar het haalde ook ongekende krachten naar boven want na drie minuten was het Justin Benjamins die zijn ploeg op een fantastische wijze op een voorsprong schoot. De thuisploeg was van goede wil, maar kon geen moment een vuist maken. De 1-1 van Peter Lomonaco die een voorzet van Dave Hooijmans bij de tweede paal achter Strijker binnen kopte kwam dan ook als een verrassing.

Na rust was het weer MSC dat via Robin Kist een voorsprong nam. Toen ook Camiel Fidom scoorde leek er niets aan de hand. In het laatste kwartier moesten de moegestreden Meppelers echter de meerdere erkennen in RKAVV. Burak Huyuk en Remco Overdevest scoorden 2-3 en 3-3. Zandink probeerde te redden wat er te redden viel en bracht zelfs nog de opmerkelijk fitte, bijna 54-jarige assistent-trainer Guido Broers binnen de lijnen. Toen een foutje van Strijker werd afgestraft door Peter LoMonaco (4-3), was het verzet definitief gebroken. Uiteindelijk bepaalde Justin van Rijswijk de eindstand op 5-3.

MSC sluit zondag het seizoen af met de thuiswedstrijd tegen SC Silvolde dat bij winst in Meppel een periodetitel verovert.

Opstelling MSC-Amslod: Strijker, Kerkstra, Bijlsma, Van Keulen, Nijholt, Van Duuren, Huiskes, Van der Weide, Benjamins, Fidom, Kist (82. Broers);