MSC begon scherp en werkte hard. Na 6 minuten was het, na goed storen in de verdediging van Raptim, Rein Schaafsma die net iets eerder bij de bal was dan de keeper en kon zo de bal in het net werken, 0-1. MSC voetbalde vooral over links heel goed. Nils Daams en Rein Schaafsma hadden een paar aardige combinaties. Een slechte uitrap van de doelman belandde bij Sebastian Berkenbosch, hij speelde 2 man uit maar zijn schot werd verwerkt tot hoekschop. De hoekschop werd afgeslagen, maar in tweede instantie weer voor gebracht. Dit leidde tot een grote kans voor Nils Daams, maar die zag zijn schot over gaan. MSC bleef drukken. Sven Lefferts zette in zijn eentje goed druk en kon zo de 0-2 aantekenen. Vlak daarna was er wederom een goeie aanval over links, Rein Schaafsma zijn schot ging jammer genoeg net voorlangs. In de tweede helft kwam er meer druk van Raptim, een lange bal die werd gemist door, de toch altijd betrouwbare, Tim Veenema leverde een kans voor Raptim op, maar werd hersteld door onze beide Timmen achterin. De laatste tien minuten vonden beide ploegen elkaar moeilijk, dit mede doordat er geen lichtinstallatie rond het veld stond bij Raptim. Met deze winst verstevigd B1 zich op de 3e plaats. Maar ze moeten blijven vechten voor de tweede plaats, voor eventuele promotie.
Zaterdag tegen KZC eerst maar eens de 3 punten in Meppel houden.