Al geruime tijd was de spanning voelbaar binnen de ploeg. “we mogen niet verliezen van het hoger geplaatste Acides”.Het werd tijd voor een serieuze voorbereiding. De training werd aangepast aan de tactische bespreking die we m.b.v. Arjan Zomerdijk en Ruud Zwaak voorafgaand aan de training hielden.Alle onderwerpen die we hebben behandeld konden direkt in de traning worden toegepast.
En dan is daar eindelijk de wedstrijd….
De spanning was voelbaar. De toiletten overbelast. Nu moest het gebeuren.Vanaf de eerste minuut waren de mannen scherp maar al na 10 minuten moest een van onze belangrijke spelers eruit.Guido was zo gefocust op zijn tegenstander dat hij even vergat de bal te spelen ipv de man. Rood!
Al onze plannen vielen in duigen, wat nu? Maar de mannen schakelden nog een tandje bij en positioneel stonden ze geweldig te voetballen. In de pauze de nodige complimenten uitgedeeld. Zouden we dit volhouden met 10 man?
De tweede helft waren we zowaar nog gretiger en ruim in de tweede helft kregen we loon naar werken. Niels kon een voorzet beheerst in de hoek plaatsen 0-1. Ook werd er nog een tegenstander uitgestuurd wegens ongeoorloofd karate. Het was weer 10 tegen 10. We wisten nu dat we dit nooit meer uit handen zouden geven. En toen was daar het verlossende eindsignaal en de totale ontlading. 3 punten erbij.
Lang geleden dat ik zo genoten heb van een wedstrijd en strijdlust! Een geweldige teamprestatie van deze jongens.