Zaterdagochtend in alle vroegte moesten de mannen van de E1 naar Beilen om het op te nemen tegen de mede koploper,dat het geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden was wel duidelijk. Nu hebben de mannen van Gino en Hayo altijd al een beetje moeite om wakker te worden in de wedstrijd en als je dan ook nog om 08:00 moet vertrekken uit Meppel dan kun je wel bedenken hoe de mannen er voor stonden om 09:00 uur. Het zal u dan ook niet verbazen dat Beilen in de 1e minuut op voorsprong kwam door de bal eenvoudig binnen te tikken en nog maar net van de schrik bekomen en de slaap nog niet helemaal uit de ogen was het alweer Beilen dat toesloeg 2-0 in de 3e minuut. Zouden de boys van E1 dan nu wel wakker zijn ? het spel werd wel iets beter en op een paar kleine kansjes na voor Msc,moesten we toch toezien dat Beilen op 3-0 en 4-0 kwam. dit alles nog in de eerste helft. Hadden we dan helemaal niets in te brengen zou u denken, jazeker wel 2 spelers van de E3 die vandaag met ons mee deden omdat we wegens vakantie en een blessure te weinig spelers hadden. Luca en Mats konden laten zien dat ze niet voor niets mee waren gekomen en deden heel verdienstelijk mee met de ( Grote Jongens ).Het was Luca die namens Msc de score opende door op schitterende wijze enkele spelers van Beilen op het verkeerde been te zetten en de bal achter de overigens prima doelman van Beilen te schieten. Zo nu even 10 minuten pauze en een donder speech van de trainert en de 2e helft kon beginnen !!!

De 2e helft werd er wel beter gespeeld en er werd weer met passie gestreden voor iedere bal en toen Lévay in de 32e minuut de 4-2  kon maken gingen de meegereisde supporters er maar eens goed voor staan …..zou het dan toch, maar 2 minuten later werd die hoop de grond in geboord door de 5-2 van Beilen. Maar Luca zou toch nog iets van talent laten zien en kon op fraaie wijze de 5-3 binnen werken,het was Beilen dat er nogmaals een schepje bovenop deed en toen de 6-3 en 7-3 binnen waren getikt was het verzet van de mannen van E1 gebroken. Al met al een verdiende overwinning voor Beilen dat nu alleen koploper is in de hoofdklasse. Voor MSC blijft over dat er nog 3 wedstrijden moeten worden gespeeld en dat tegen JVZ uit en tegen Bargeres uit en nog 1 keer tegen Beilen thuis, laten we Beilen op eigen terrein maar laten zien dat we niet voor niets meedoen voor de bovenste plaats en op sportieve wijze revanche nemen. mannen succes de laatste wedstrijden en jullie kunnen trots zijn op het nu al uitstekende seizoen,welke hoofdklasser kan zeggen dat ze zonder keeper meedraaien om de titel ………..