Door een 5-2 overwinning op SC Joure 2 promoveert MSC-Antaris 2 nu naar de reserve Hoofdklasse. Op neutraal terrein bij voetbalvereniging De Blesse werd het duel tussen het tweede elftal van SC Joure, dat dit seizoen derde van onderen werd in de Hoofdklasse, en de beloften van MSC-Antaris, die tweede werden in de eerste klasse, onder toeziend ook van heel veel MSC’ ers afgewerkt. Met duidelijke cijfers hebben de Meppelers de wedstrijd dus gewonnen en is het dus stuivertje wisselen voor beide ploegen.
MSC-Antaris 2 nam al vroeg in de wedstrijd een voorsprong door een treffer van Simon Hoekstra. Joure kwam weer op gelijke hoogte, maar het was Simon Hoekstra die weer scoorde: 2-1. Joure gaf zich, ondanks een groot overwicht van MSC, niet gewonnen: 2-2. Na rust was het dan weer MSC dat een voorsprong nam en deze niet meer uit handen gaf. Sterker nog de voorsprong werd verder uitgebreid en uiteindelijk stond er een 5-2 eindstand op het scorebord. De treffers kwamen op naam van Simon Hoekstra, Stephan Besuien en Johnny Venema.
De zege betekent promotie naar de reserve Hoofdklasse. Een fantastsch resultaat voor trainer Johny Wassenaar en zijn mannen!

In de fotogalerij op deze website staan alle foto’s die door Kees Veelo op de dag van de promotie zijn gemaakt. Kijk dus snel !