Natuurlijk was het beter en leuker geweest als we na het spelen van de laatste wedstrijd tegen Emmeloord D3 het benodigde punt hadden behaald. Echter met 30 punten uit 10 wedstrijden kon theoretisch alleen Flevo Boys D5 bij verlies van ons gelijk komen in punten aangezien zij 3 punten achter stonden. Zij hadden dan op een Olympique Lyon achtige manier moeten winnen.
Met een doelsaldo van 68 voor en 6 (!!!) tegen kunnen we gerust stellen dat we meer dan terecht kampioen zijn geworden. Absoluut hoogtepunt was de 6-0 overwinning op de nummer 2 Flevo Boys. In deze wedstrijd was heel goed te zien wat MSC D3 in haar mars heeft. Net als in de meeste wedstrijden kwam de tegenstander er niet aan te pas. Overigens was het opvallend dat we de 2e helft veel meer scoorden dan de 1e helft.
Hoe dan ook, MSC D3 is kampioen !!! De volgende spelers (allemaal 1e jaars D) hebben dit fantastische resultaat behaald : Bryan Klasens, Mike Akse, Wisse van der Veen, Rutger Bouma, Sander van der Veen, Patrick van Keulen, Belmin Huremovic, Stefan van der Veen, Daan Admiraal, Menno Houtman, Sven van Kampen, Hidde Bakker, Joran Strijdonck en Boris Busscher.

Natuurlijk moet dit wel gevierd worden! Zaterdag 17 december zal dit vanaf 13.00 uur in de kantine gaan gebeuren, hopelijk samen met F1 welke zaterdag nog wel moet spelen voor het kampioenschap (heren succes!). Een ieder die de spelers wil feliciteren met het behaalde resultaat is van harte welkom ! Tot zaterdag dus.