Na dat de omroeper van het eerste van Pesse, die tegen Sc Angelslo  moesten spelen op het hoofdveld, alle informatie had om geroepen voor de drie velden, waaronder de dames van Pesse en MSC. Kon de wedstrijd beginnen. Wat wel op viel was dat er bij de dames wedstrijd veel meer toeschouwers waren, dan bij het eerste team van Pesse.
Gelijk van af het begin was het MSC dat het doel van Pesse opzocht, en ook snel kansen kreeg. Zo kreeg Michelle Boekweg een dot van een kans in de 5de minuut. Drie minuten later komt M.S.C. op 0-1. Een zeer goed opgezette aanval tussen Dimitra Theocharis en Michelle Boekweg en weer Dimitra, die netjes de achterlijn haalde. Dimitra gaf daarna de bal strak voor op de goed inlopende Rachel Boekweg, en zij knalde de 0-1 binnen. Maar tot ieders verbazing, behalve van de speelsters van Muntendam denk ik, vlagde de grensrechter voor buitenspel. Onbegrijpelijk, maar de scheidsrechter nam het nog over ook. Nu begrijp ik het verslag van Muntendam van vorige week ook, zij hadden het zelfde probleem. Gelukkig hielden de dames van MSC hun koppies er bij, en ging verder op zoek naar de 0-1. De dames kregen daar een aantal mogelijkheden voor, maar het geluk en scherpte zat de dames niet mee. Na de rust het zelfde beeld, MSC de betere ploeg en de kansen en Pesse die knokte voor elke meter en zelfs twee hele grote kansen kreeg. Maar gelukkig voor de MSC waren de spitsen van Pesse ook niet scherp. Dat de dames van Pesse deze kansen kregen, was mede te danken aan de het slap optreden van de MSC verdediging. MSC kreeg zelfs in de tweede helft een strafschop, maar deze werd helaas gemist. Zo bleef het 0-0 in Pesse. Bij de dames van MSC zal er hard moeten worden gewerkt door trainer Mulder om de dames weer scherp te krijgen, want het lijkt wel of het team helemaal uit vorm is. Aankomend weekend zijn de dames vrij, zo kunnen ze zich mooi opladen voor de week daarna wanneer de koploper VIOD op bezoek komt.