Om goed 14.45 uur begonnen we aan de wedstrijd. MSC begon na de aftrap zo leek het wat slap aan de wedstrijd. Nieuw-ballinge begon wel fel en zat er goed tussen  wanneer wij in bal bezit waren. In de 5e min. ging een schot van hun spits hard over. De dames herstellen zich daarna en krijgen ook wat kansjes. In de 8e min. geeft Anna een lange bal op Nicole maar de pass is net te hard en de keeper kan hem eenvoudig oppakken. Het spel speelt zich voornamelijk af op het middenveld en de beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. In de 12e min. krijgt de spits van Nieuw-ballinge de bal en speelt 2 verdedigers uit en schiet, roos redt echter knap op de inzet. Daarna volgt en kans voor ons, het schot van Anna gaat naast en een corner levert ook niks op. In de 25 min. krijgt Anna weer de bal en kan ze een mooi stukje oplopen en geeft daarna een prima steekbal op Nicole die de bal in 1 keer zo onder de keeper door het doel in kan schieten. 1-0 Voor ons. Een mooie opsteker voor de meiden. In de eerste helft gebeurt er verder weinig meer. Karin wordt nog gewisseld voor Manon die bereid was om met ons mee te willen doen. Na de rust gaan we er vol goede moed weer tegen aan. In de 52 min. krijgen we een vrije trap mee, Liza die deze neemt geeft hem op Nienke maar haar kopbal beland in de handen van de keepster. Nieuw-ballinge krijgt ook een paar kleine kansjes maar roos is een sta in de weg en de verdediging is alert. In de 63 min. krijgt Nicole een goede mogelijkheid om de 2-0 te maken.  Een lange bal via Anna en Nicole komt alleen voor de keeper maar de bal wordt naast geschoten. In de aanval die daarna volgt voor Nieuw-ballinge komen we wat zuur op 1-1 Roos die prima uitkomt en de bal hard wil weg schieten beland bij Paulien op de rug en beland in eigen doel. De dames geven niet op en in de 68e min kan Nicole nog een keer alleen op de keepster af maar helaas komt de bal in het zijnet. De dames zitten er wat doorheen en er komt ruimte voor Nieuw-ballinge zo komt hun spits alleen op Roos af maar ze doet een super redding. Gelukkig voor ons missen de schoten van de tegenstander op doel de juiste richting. In de 83e min komt Anna in bal bezit en vanaf randje 16 meter schiet ze, de bal verdwijnt via onderkant paal in de kruising en zo is het 2-1 voor ons. In de laatste  paar minuten die nog gespeeld moeten worden houden de meiden stand. Zo hebben we na 4 wedstrijden 12 punten 10 voor en 2 tegen een prima begin van de competitie.