En een voorzet van Lisa gaat over. In de 6e min. een pass van Anna die bij Nicole komt maar haar schot wordt tot corner verwerkt die niets oplevert. In de 8e min. is het raak nadat Nicole alleen door kan. Haar schot wordt nog geblokt door de keepster maar de bal komt dan bij Karin. Zij kan hem daarna over de keepster in het doel schieten 1-0 een mooi begin. In de 11e min. krijgt H’veld een corner die niets oplevert. Msc blijft de betere ploeg met soms mooi voetbal. Lisa  krijgt een kans in de 14e min. Haar schot gaat net naast. Daarna krijgt Nicole een 2 tal kansen eerst na een mooi lange bal van Lisa. Nicole kan alleen door op de keepster maar zij redt. Een actie later gaat haar schot voorlangs. Vera krijgt halverwege nog een kans maar haar schot gaat naast het doel. In de 28e min. krijgt H’veld een grote  kans op de gelijkmaker. Een verkeerde uitrap van Roos komt zo bij de spits van H’veld in de voeten. De lob die volgt is echter voor Roos. Op slag voor rust stuurt Lisa met een lange bal Nicole weg. Zij kan alleen door op de keepster en maakt 2-0. In de rust nog even aangegeven dat we prima staan met elkaar en dat we moeten proberen de stand wat uit te breiden en dat we dan wel binnen zijn. We worden op onze wenken bediend want binnen 10 min. in de 2e helft is de wedstrijd beslist. In de 47e min. krijgt Msc een penalty nadat Nicole wordt geduwd in het 16 metergebied. Irene neemt de penalty en maakt 3-0. In de 49e min. volgt er een corner voor Msc. Lisa neemt de corner die bij Marlotte terecht komt en maakt 4-0. Dan 4 minuten later is het alweer raak. Door goed doorjagen van Nicole speelt de verdedigster de bal verkeerd terug. De bal komt bij Irene terecht en zij kan 5-0 maken. 2 minuten Later is het alweer raak na voorbereidend werk van Marrit kan Irene er 6-0 van maken. Daarna zakken we wat weg. De wedstrijd is gespeeld en het vele wisselen komt het spel ook niet ten goede. In de 65e minuut nog een grote kans voor H’veld op een treffer maar roos redt uitstekend 1 op 1. De eretreffer komt er wel in de 70e minuut. Een hoge bal vanaf de zijkant gaat hoog over roos heen en verdwijnt zo in het doel 6-1. Msc krijgt nog wel wat kansjes maar Msc speelt wat slordig en gehaast. In de 77e min. haalt Jessica toch nog eens uit maar de bal is voor de keepster. Lisa herhaalt dat nog maar eens in de 89e min. en ook die bal is voor hun keepster. Twee minuten later fluit de scheidsrechter af en hebben de dames er weer 3 punten bij en blijven ze koploper. In de top van klassement verandert er weinig. Ruinerwold wist met moeite van Staphorst te winnen met 1-0 en de nummer 3 Nieuw-ballinge tegen Alcides werd afgelast. Volgende week spelen we wederom thuis Uffelte komt dan naar Meppel. De dames wisten daar met een moeilijk 0-1 te winnen.