De wedstrijd was nog geen 3 minuten oud of we stonden al met 2-0 voor. Bij het eerste doelpunt legt Janine de bal terug op Vera en die kan van buiten de 16 meter raak schieten. Gelijk vanaf de aftrap komt Msc  weer in bal bezit. Wederom is het Janine die een voorzet geeft en dit keer kan Karin doeltreffend af ronden. Aan de kant gaan we er eens goed voor zitten dit zou een leuke middag kunnen worden. Maar na de 2-0 zakken de dames wat weg. En kan Pesse wat kansjes creëren die verder niets opleveren en anders staat Roos er nog. Het duurt tot de 26e min. voor Msc een goede kans kan creëren. Janine kan door op links maar haar voorzet is jammer genoeg te hard. Gelijk daarna krijgt Ellenoor een mogelijkheid op 3-0 te maken, maar haar schot gaat naast. In de 39e min. krijgt Pesse een grote kans om de aansluitings treffer te maken maar het schot wordt gepakt door Roos. In de laatste 5 minuten krijgt Msc een paar goede kansen om de score uit te breiden. Zo komt Janine 1 op 1 voor de keepster maar haar schot gaat ruim over. In de 44e min. schiet Stephanie maar net naast. Selina legt in de Blessure tijd de bal terug op Marlies maar zij mist de bal. Zo gaan we de rust in met een 2-0 voorsprong. Meteen na rust is het raak. Selina kan alleen door op de keepster zij legt de bal breed op Karin die goed mee loopt en zij maakt de 3-0. In de 51e min. krijgt Msc een corner die maar net naast gekopt wordt door Nienke. Daarna komt Pesse er nog eens uit maar het schot in de 53e min. gaat nog naast. Maar in die zelfde minuut kan hun spits eens uithalen en de bal gaat over Roos het doel in 3-1. Msc laat zich niet gek maken en een paar minuten later mag Nicole alleen op de keepster af na een prima pass van Karin. In eerste instantie redt hun keepster maar Nicole maakt in 2 instantie wel de 4-1. Een paar minuten later mag Selina alleen door op de keepster. Maar hun keepster redt. In de 68e min. gaat een schot van Pesse naast. In de 69e min. wordt het 4-2 na een goede aanval van Pesse. Msc gaat door met voetballen en zo krijgt Ellenoor een grote kans op 5-2 maar mist. De voorzet die daarna volgt komt bij Stephanie terecht en die maakt er 5-2 van. Selina krijgt daarna een kans maar de bal wordt goed verdedigd. Daarna krijgt Msc 2 goede kansen om de score verder uit te breiden. Eerst geeft Selina een goede bal op Nicole maar die mist 1 op 1. Daarna een vrije trap van Lisa, de bal komt voor de voeten van Stephanie maar die schiet hoog over. 2 minuten later komt de bal bij Johanna terecht die een voorzet op Selina geeft en die kan in 1 keer afronden 6-2. In  de 87e min. komt er nog een kans voor Selina maar ze schiet naast. In de 88e min. kan Nicole alleen op de keepster af en rondt beheerst de 7-2 af. De laatste kans is voor Pesse een vrije trap maar die belandt bij Roos in de handen. Al met al een prima wedstrijd en dik verdient de 3 punten. Komend weekeinde hebben de meiden een vrij weekend.