Na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen. Gelijk vanaf de aftrap wouden de dames er voor gaan ,er werd voor elke meter geknokt en er zaten een paar leuke aanvallen bij. Het spel ging eigenlijk gelijk op. In de eerste helft kregen de dames van MSC een paar mogelijkheden om de score te openen. Maar de keepster van Uffelte deed erg goed mee aan het spel. Uffelte kwam er zo nu en dan ook uit maar Roos stond steeds op de goede plaats en anders waren het Liza en Paulien wel die de bal wegwerkten. De laatste 15 min. voor het einde van de eerste helft krijgen de meiden nog een paar leuke kansen. Toch stond er telkens iemand van dames 3 buitenspel en werd er terecht afgefloten. Zo gingen beide teams met 0-0 de rust in. Na het bakje thee begon het team vol goede moed aan de 2 helft met in het achterhoofd dat hier toch niet verloren hoefde te worden. Na zo 8 min. gespeeld te hebben krijgt Nienke de bal aangespeeld en geeft deze diep op Nicole. de keepster die uit haar doel komt is te laat en Nicole schuift de bal prima langs haar heen en verdwijnt in het lege doel 0-1 voor MSC. De dames van MSC blijven doorgaan en krijgen meerdere kansen om de stand te verdubbelen. Toch stuiten de ballen elke keer weer op hun keepster of de dames schieten net iets te laat en dan wordt het schot weer geblokt door een verdediger van Uffelte. De meiden moeten dan wel oppassen want Uffelte probeert meer druk bij hun te zetten wat aardig lukt, maar telkens is onze verdediging net iets eerder en anders stond Roos er nog die vandaag prima stond te keepen. Na ongeveer 80 min. spelen krijgen de dames van MSC nog een paar kansjes om de stand te verdubbelen. Helaas lukte het niet om de wedstrijd definitief te beslissen. Na dat de laatste minuten waren verstreken en de prima fluitende scheidsrechter af floot waren de eerste 3 punten een feit voor dames 3. Volgende week spelen we thuis tegen Hoogeveen die hun eerste wedstrijd ook wisten te winnen.