M.S.C. begon goed en fel aan de wedstrijd, en had gelijk de wedstrijd onder controle. De ene na de andere aanval werd ingezet, alleen werden de kansen niet benut. Zo werd er van dichtbij naast of over gekopt uit de corners van Dimitra Theocharis. In de 25ste minuut kreeg MSC weer een corner, deze werd zo als gewoonlijk goed voor gegeven door Dimitra. Het was Nanne Jans die goed inkopte, maar de keepster van TKB redde knap, en er ontstond een rommelig situatie in het strafschop gebied van  TKB. Het was Joyce Bloemert die via de kluts de 1-0 op het scoren bord zette. Op dat moment een dik verdiende voorsprong. MSC ging door na de voorsprong, om deze zo snel mogelijke te proberen te vergroten. De dames kwam er ook een aantal keren zeer gevaarlijk uit, maar de spitsen miste scherpte, of kwam de sterk keepende keepster van TKB tegen. TKB kon de eerste helft weinig doen, maar uit 1 aanval maakte ze bijna de 1-1. Hun linker spits kon vrij makkelijk richting het doel van MSC lopen, gelukkig pareerde Grietje het schot van haar. MSC  ging met een 1-0 voorsprong de rust in.
De tweede begon MSC weer heel zwak, en was het vooral TKB dat de lakens uitdeelde. Op één of andere manier is het voor de dames van MSC moeilijk om na de rust weer de draad op te pakken. We kwamen vaak overal te laat, en reageerde te laks. Toch waren er ook weer kansen voor de dames, want twee keer binnen een minuut werd Dimitra onderuit gehaald. Maar uit deze vrije trappen werd helaas niet gescoord. In de 70ste minuut was het wel aan de andere kant raak. Een slecht weg gewerkte bal door Grietje ten Hoor, kwam in de voeten van de middenveldster van TKB en die krulde de bal over de te ver voor haar doel staande Grietje binnen. 1-1. Daarna werd MSC weer wat sterker, dit kwam vooral door dat Selina Tien ingevallen was. Hier door kwam er wat meer snelheid in de voorhoede. MSC had weer een paar gevaarlijke corners, maar er werd helaas niet uit gescoord. De wedstrijd eindigde dan ook in 1-1.
Volgende week spelen de dames in Creil om de beker, tegen de dames van Creil.