Maar het was even schijn, want daarna leek het wel of de dames met veel druk spelen. Er werd slecht opgebouwd, ballen werden te ver vooruit gespeeld en de eind pass was steeds niet goed. Maar ook af en toe kwam er een prima aanval uit de hoge hoed, en waren er ook kansen op de 1-0. Maar scherpte ontbrak of de scheidsrechter keurde een doelpunt van M.S.C. af. Zo gingen de dames rusten met een 0-0 stand.
Na de pauze kwam er een beter M.S.C. de kleedkamer uit, er waren goede aanvallen bij en de intentie om elkaar goed aan te spelen was er weer. De dames kregen ook een aantal zeer groten kansen, maar scherpte en pech achtervolgende de dames. M.K.V.’29 kwam bijna niet bij ons doel in de buurt, want de verdediging van M.S.C. stond van dag als een huis, die meiden waren haast niet te passeren. Ze namen prima van elkaar over, zodat Grietje vandaag een rustig dagje. Het duurde tot de 77e minuut, toen viel eindelijk de verdiende voorsprong. Michelle Boekweg  wordt over rechts de diepte in gestuurd, ze passeert prima haar directe tegenstander en zocht goed de achterlijn op. Michelle hield goed het overzicht, en zag rand 16 meter Dimitra Theocharis vrij staan.  Ja en zulke kansen moet je niet geven aan Dimitra, die knalde netje de 1-0 binnen.  M.S.C. had de smaak te pakken en drukte door, maar de 2-0 viel pas na in d 87e minuut. Wederom werd Michelle Boekweg over rechts weg gestuurd, en ook nu hield ze het overzicht door een prima pass op de vrij staande Shanna van Oosten te geven, die zo de 2-0 binnen tikte.  Drie minuten later floot scheidsrechter Ties van ’t Zand af, en bleven de drie punten in Meppel. Drie hele belangrijke punten in de strijd voor promotie naar de eerste klasse. M.S.C. heeft nu 9 punten voorsprong op naaste concurrent Helpman, maar met een wedstrijd minder gespeeld. Dus volgende week bij winst, zijn de dames gepromoveerd naar de eerste klasse.  Tegenstander volgende week is A.V.C. uit Sexbierum.