De spelerscarrousel draait momenteel op volle toeren. Nu de stap naar de eerste klasse nauwelijks meer is te voorkomen, wordt het tijd om het vizier op het nieuwe seizoen te richten. Duidelijk is wel dat er in het nieuwe voetbaljaar een elftal moet staan dat meestrijdt om de prijzen.
In de huidige selectie zullen er mutaties plaatsvinden. Belangrijk is wel dat een aantal spelers definitief heeft aangegeven ook volgend seizoen, ondanks belangstelling van andere clubs, in het wit-zwart te spelen. Jeroen Kleene, Ronny Venema, Arnold Otten, Martin de With, Alain Kabika, Henk Kleene, Stephan Besuien, Jeroen v.d. Belt en Jan Jonker hebben hun jawoord gegeven. Ook keeper Theo Migchelsen heeft aangegeven zeker nog een seizoen voor MSC te willen spelen. Daniël Zeldenrust twijfelt nog over zijn toekomst.
Matthijs Kool vertrekt. Hij speelt het komende seizoen voor Go Ahead Kampen. Niek Warrink vertrekt naar ONS Sneek. Ook de toekomst van Marc van Eijk is onduidelijk. WKE heeft belangstelling voor hem getoond. Ook voor Joey van den Berg is er belangstelling van andere (hoofdklasse)clubs.
In ieder geval is duidelijk dat een aantal belangrijke pionnen ook volgend seizoen te bewonderen zijn op sportpark Ezinge. De komende weken zal duidelijk worden hoe de selectie voor komend seizoen er uit zal zien.