MSC-Antaris B1 heeft zaterdag in en tegen Wolvega 3 punten behaald.In een wedstrijd die de 1e 20 min min of meer gelijk op ging, maar MSC de betere kansen kreeg door 2 maal op de pal te schieten, na goed opgezette aanvallen. Ook Rene lepelde de bal na een goede aanval van 2 meter over het doel.Wolvega was maar 1 keer gevaarlijk via een afstand schot dat op de lat uiteenspatte.Na wederom een knappe aanval was het Aana die een perfecte voorzet afleverde en Fabian hem fantastisch kon afronden door de bal goed in te koppen.De rustand 1-0 voor MSC- Antaris B1.
Na in de rust de puntjes op de i te hebben gezet, begon MSC toch iets te lichtzinnig aan de 2e helft, waardoor de spits van Wolvega van 2 meter vrij kon inkoppen maar gelukkig voor msc miste hij deze open kans.
Hierna was het toch weer MSC dat de klok sloeg vooral nadat Fabian weer kon scoren na een prima actie van Renee.MSC kreeg nog een aantal kansen en het was uiteindelijk Aana die na een foutje van de keeper van Wolvega beheerst kon scoren 3- 0 voor MSC ! Wanneer MSC wat zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen dan had de score nog hoger kunnen uitvallen.Opvallend was het goede debuut van Henk Ruben Kamminga normaal keeper van de C1.Door deze overwinning kan MSC omhoog kijken, mocht MSC volgende week tegen De Weide een positief resultaat behalen, dan heeft dit MSC gewoon aansluiting met de top van de hoofdklasse!