foto’s Ron Wielhouwer

MSC zet gelijk druk op SVN’69, dat ging prima en het was toch wel wachten op het eerste doelpunt, maar naar 5 minuten was de stond uit een counter toch echt 0-1. Gewoon blijven voetballen jongens, komt vanzelf. Dat klopt. Remco speelde een mannetje uit, zaf Guido vrij staan en die bracht de stand op 1-1. Net voor rust weer een moie aanval en dit keer was het Stefan die de bal in het dak van het doel schoot. Ruststand 2-1. Na rust ging het los, de ene aanval na de andere aanval volgde. Het was Tristan die binnen 8 minuten 3 keer scoorde, de een nog mooier dan de andere. Hidde was aan het rekenen en wist nu dat Tristan 1 doelpunt voor stond in de topscoorderslijst. Niet dat hij voor eigen succes ging, maar Hidde bracht de stand op 6-1 en 7-1. De laatste 5 minuten ging onze grootste man ( keeper Jurre ) en onze kleinste man ( Gideon ) wisselen van plek. Shirt van Jurre was nu een jurk voor Gideon en het shirt van Gideon zat wat strak bij Jurre. Toch in de laatste minuut schoot Jurre bijna de 8-1 binnen, maar de keeper tikte het corner. Helaas.