Maar toch, bij winst klimmen we naar de 3e plek. We waren er klaar voor.
We begonnen best aardig, MSC had een veldoverwicht en we kregen wat mogelijkheden. Na een minuut of 10 speelde Hidde ( Man of the Match) zich prima vrij en knalde de bal langs de keeper 0-1. MSC bleef sterker, maar de stand na bleef 0-1. Na een prima corner van Roy sloeg de Remco de bal met zijn rechterhand langs de keeper. Maar de scheidsrechter werd een beetje pissig en zei. He joh het is geen volleybal. Ik riep nog ( als geintje), aangeschoten hands scheids. Maar ook dat werd niet gewaardeerd. Maar de scheidsrechter pakte ons terug want na 29 minuten spelen, kreeg Emmeloord nog een corner en bal vloog via onze ( wij noemen geen namen) verdediger langs Jurre 1-1. Ruststand 1-1.

2e helft begon Emmeloord wat sterker te worden en de 1e 5 minuten werden ze gevaarlijk voor ons doel. Maar Jurre was niet te kloppen. Maar weer een goede corner van ons, was het dit keer Remco die de 1-2 inschoot. We gingen er weer voor, het werd een echte wedstrijd. Na een corner van MSC werd Remco neergeschopt voordat de corner werd genomen. Heel apart, 1 minuut later ging Remco langs de middenvelder en die schopte Remco van achteren. Remco zeurde tegen de scheidsrechter hierover, de scheidsrechter stuurde Remco eruit. De jongen die schopte bleef wel lekker spelen. Dus de laatste 5 minuten zonder Remco verder. De 25 minuten zaten erop, de 3 punten zijn binnen.
Natuurlijk ging de wedstrijd nog even verder en maakte Emmeloord nog de 2-2. 5 seconden later floot de scheidsrechter voor het eindsignaal. Even flink balen, maar kom op nog 2 wedstrijden te gaan.
Wij gaan voor de 6 punten en wie weet waar we eindigen.