Dat was geen slimme zet, want na 8 minuten was de stand 3-0, hattrick van Hidde.

Mooi samenspel, Guido en Roy op de flanken, Hidde in de spits Remco kort daarchter en Gideon en Thomas op de middenlijn.Het ging echt lekker, echt genieten langs de lijn. Na een minuut of 12 ging Hidde er vanaf de linkerkant vandoor, maar werd hard onderuit geschopt. Penalty dus.Tristan was de penaltykoning op de laatste training en ging erachter staan. Keek even naar de keeper en schoot de bal snoeihard tussen zijn benen doot het midden. 4-0.Helaas ging daarna het voetbal er wat af, het ging even te makkelijk.Net voor rust maakte SVM de 4-1, na een counter.Jurre had nog een paar superreddingen, anders hadden ze nog wel een keer kunnen scoren.

Ruststand 4-1.

Ook na rust bleven we slapjes voetballen en SVM kwam er steeds beter in.SVM bracht de stand uit een corner op 4-2.Niet veel later kwam Hidde eruit samen met Remco en Stefan.Stefan week uit naar rechts, Hidde tikte de bal tussendoor naar Remco en tikte de bal bekeken langs de keeper. 5-2.SVM bracht de stand nog op 5-3, dat was tevens de eindstand.