Voor de start van de wedstrijd werden de speerpunten uit de trainingen nog even door genomen met de trainer. Tijdens de eerste helft werd al duidelijk dat de trainingen hun vruchten gaan afwerpen. Er wordt beter gevoetbald! Joel heeft gekozen om zich meer op het veld dan in het doel te laten zien en scoorde de 1-0. Jeroen heeft zijn plaats als keeper ingenomen deze wedstrijd en laat mooie acties in het doel zien! Maaike brengt voor rust de stand op 2-0. Na de bespreking in de rust, gaan de jongens en meiden er weer flink tegenaan. Er zitten mooie kansen bij. Maaike brengt de uiteindelijke eindstand op 3-0.
Tevreden met dit resultaat kunnen we terugkijken op een boeiende wedstrijd, waarin de individuele ontwikkelingen goed zichtbaar zijn.