De thuiswedstrijd was met 3-0 gewonnen, dus ook deze keer zou er wel even gewonnen worden. Tja, dat viel tegen. Misschien ook doordat Paul ziek was en niet meedeed ?
Dominique in het doel was onze zekerheid en verleende enkele mooie reddingen.
Maar onze verdediging was slordig en de jongens kwamen niet aan de bal,
zodat wij na 18 minuten spelen 1-0 achter stonden en met de rust zelfs 2-0 achter.
Voor de rust werd slechts 1 keer op het doel van de tegenstander geschoten, een keiharde bal van Alex die helaas op de paal eindigde. De opdracht van de trainers was dan ook om meer druk te zetten door meer op de helft van de tegenstander te komen.
Even leek dit te lukken en maakte Mart al snel na rust het eerste doelpunt voor MSC.
WIJC E2 regageerde echter meteen met een tegendoelpunt.
Benjamin en Jitze werden nog onderuitgehaald, maar de scheidsrechter liet door voetballen. Nick de Boer kwam ook weer aan scoren toe, maar Nicky, Devlin en Romein konden niet voorkomen dat er nog een tegendoelpunt viel. Uiteindelijk terecht met 4-2 verloren. Volgende week hopenlijk weer gewoon 2x trainen zodat de spelers volgende week in Hoogeveen weer op scherp staan.