De laatste weken startte MSC nog wat slapjes, maar daar was nu geen sprake van. Het team vertoonde een hartverwarmende inzet, en voor elke meter werd gevochten. Dat resulteerde in 2 goede kansen, maar keeper en lat werden geraakt. Een ver schot van Alcides werd door onze keeper Dominique niet goed ingeschat, en het was pardoes 0-1. Zwaar tegen de verhoudingen in, maar tja. Even later maakte Alcides zelfs de 0-2. Dit was ook de ruststand.

De peptalk in de rust werkte prima, want even later maakte Nick met een schot van afstand de 1-2. MSC leefde weer en zette Alcides vast op de eigen helft. Siemen, Wout en Gert-Jan verzetten bergen werk op het middenveld. Alex, Mohammed en Devlin hielden achterin alles tegen. Voorin probeerde Chanel de 2-2 te forceren maar dit lukte nog niet. Even later kreeg Wout een goede kans maar werd binnen de beruchte lijnen omver gelopen. Penaltie, en daar wist Nick wel raad mee, 2-2-. Op dat moment verslapte de aandacht van MSC, want Alcides kon zo uitlopen naar 2-4.  Vlak voor tijd maakte Nick nog de 3-4, maar de gelijkmaker viel niet meer.