Zo snel was de wedstrijd echter niet gespeeld! F4 herstelde zich in de 10 minuten die erna kwamen zonder verdere kleerscheuren, en toen kwamen de kansen op gang. Ilja, Emily, Jael, Henk, de bal ging er niet in. Maar toen kwam het verlossende schot van Emily. En ook nog, zoals ze later tijdens de wissel vertelde, met links (en ze is rechtsbenig) en buitenkant voet. Een toptreffer dus. En het was nog een keer Emily, die na een schot naast het doel, uiteindelijk de gelijkmaker wist te maken.
Het was echter niet alleen Emily die de wedstrijd naar haar hand wist te zetten. Het was de samenwerking in het team die dat deed. Tristan wist uitstekend te verdedigen en Ruben, voor wie het de eerste competitiewedstrijd was, kwam op gang. Rick liet zien dat hij in het middenveld het overzicht had en hij wist de opbouw van de tegenstander diverse malen te verstoren. Marvin werkte als een paard en hij dook overal op in het veld. ‘Ik heb alles gegeven!’ zei hij nog, en dat was te zien.

Henk vond het echter nog niet genoeg voor de rust. Hij liet al een paar keer zien dat hij het principe 1-2tje goed begreep en tenslotte wist hij F4 op voorsprong te brengen: 2-3. Kort voor de rust echter wist Steenwijkerwold F3 nog net, door gebruik te maken van een ongestraft gebleven overtreding, de bal in het doel te frommelen. F4 ging met een gelijke stand de rust in.

Na de rust liep F4 gewoon lekker te ballen in het veld. Er kwamen combinaties op gang, de verdediging raakte op elkaar ingespeeld, keeper Ilja, die vorige week zoveel ballen had gehouden, gaf de spelers extra vertrouwen in de verdediging en Martijn won aan inzicht waardoor hij steeds vaker op het juiste moment op de juiste plek stond om de bal terug te winnen. Mèt dat F4 meer ging overspelen werd duidelijk hoe zwaar het spelen van de bal was, door het kletsnatte veld dat ook nog vol lag met gemaaid gras. F4 domineerde desondanks. Toen schoot Emily op de paal, Henk nog een keer ernaast. En toen wist Emily F4 op nieuw op voorsprong te brengen! Emily en Jael maakten daarna een mooie combinatie, maar deze werd niet verzilverd. Ruben, die nu in het veld stond, maakte ondertussen de tegenstander de kop gek door één keer zelfs vier man/vrouw te snel af te zijn. En tenslotte wist Emily de inzet van F4 nogmaals te belonen door de eindstand naar 3-5 te schieten.

Kortom: iedereen is zeer tevreden over dit team met groeipotentieel en een grote positieve inzet! F4, hartelijk dank voor de leuke wedstrijd.